Çarşamba , 1 Mayıs 2024

International Rescue Commitee (IRC) İhale Duyurusu

International Rescue Commitee (IRC) İhale Duyurusu

International Rescue Commitee (IRC) İhale Duyurusu

INTERNATIONAL RESCUE COMMITTEE (IRC)

(Uluslararası Kurtarma Komitesi)

Turkey (Türkiye)

Notice of Sale (Satış Bildirimi)

Reference: 5TR/ANT/ 2017 Ekipman Satışı

 

1933 yılında kurulan Uluslararası Kurtarma Komitesi, acil yardım, rehabilitasyon, insan haklarının korunması, çatışma sonrası gelişme, yeniden yerleşim hizmetleri ve çatışma ve zulme uğramış olanlar için savunuculuk konusunda küresel bir liderdir. Kâr amacı gütmeyen, sivil toplum kuruluşu olan IRC, 2013’ten beri Türkiye’de çalışmaktadır.

Bu Satış Bildirimi, IRC’nin satılık dizüstü bilgisayarlar ve masaüstü bilgisayarları, büro malzemeleri ve büro mobilyalarını satışa sunacağını kamuya bildirir. Özellikler ve daha fazla bilgiyi içeren ayrıntılı liste

TR-tender@rescue.org adresinden mevcuttur.

Eşyalar, en iyi teklifi (ön nakit) esas alarak ve “görülen şartlarda alınmış olacak ve sonraki iddialar kabul edilmeyecek” ilkesine göre satılacaktır. Ödeme nakit veya banka havalesi ile yapılacaktır. En yüksek teklif sahibinin, bildirimden sonra 3 iş günü içinde satış fiyatını ödememesi durumunda, bir sonraki en iyi teklif sahibine bilgi verilecektir. Nakliye düzenlemeleri ve masrafları alıcıya aittir.

Eşyalar 11, 12, 13 ve 14 Temmuz’da IRC Ofisinde incelenebilir.

Satın alma teklifleri, 19 Temmuz saat 17:00 ‘e kadar kapalı zarf içinde IRC’ye teslim edilmeli ve IRC Ofisi’ndeki ihale kutusuna bırakılmalıdır. Açık veya hasar görmüş zarflar IRC tarafından reddedilecektir. Gönderilen teklifler 21 Temmuz’da IRC ihale komisyonu tarafından incelenecek ve başarılı teklif sahipleri ertesi günlerde bilgilendirilecektir.

International Rescue Commitee (IRC) İhale Duyurusu IRC Ofis:

 Güzelburç Beldesi Güzelbirlik Mah. Teksöz Cad. No: 8 Antakya – Hatay

Teslimat için son başvuru tarihi 19 Temmuz 2017 saat 17: 00’dir. Bu tarihten sonra gelen teklifler kabul edilmeyecektir.

Teklif hakkında yazılı sorular ise 18 Temmuz 2017 mesai bitimine kadar kabul edilecektir. Bu tür sorular, ilgilenen kategoriyi belirten TR-Tender-01@rescue.org adresine ve konu satırındaki referans numarasına yönlendirilmelidir.

International Rescue Commitee (IRC) İhale Duyurusu IRC Türkiye Temsilciliği teklifi kabul veya reddetme hakkını saklı tutar ve teklif verme sürecini kısmen veya tamamen askıya alma veya durdurma ve tüm teklifleri, karar almadan önce herhangi bir zamanda ve gerekçe göstermeden reddetme hakkını, teklif sahibine veya teklif sahiplerine herhangi bir sorumluluk yüklemeden saklı tutar.

Ayrıca Kontrol Edin

FOSTER İstihdam Taahhütlü KOBİ Destek Programı İkinci Teklif Çağrısı

İlk hibe desteği çağrısı büyük ilgi gören FOSTER Projesi İstihdam Taahhütlü KOBİ Destek Programı kapsamında …

Sohbet başlat
Desteğe mi ihtiyacınız var?
Scan the code
Merhaba ,

Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Steroid Fiyatları 2024