Salı , 30 Nisan 2024

BEBKA 2022 Yılı Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı Açık Teklif Çağrısı

BEBKA

2022 YILI KIRSAL KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI İLAN EDİLDİ

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2022 Yılı Proje Teklif Çağrısı dönemi 31/12/2021 tarihi itibarıyla başladı. 2022 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında ilan edilen mali destek programının toplam bütçesi 15.000.000 TL olarak belirlendi.

Bu çağrı kapsamındaki program başlığı şu şekildedir:

Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı (Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik) 

Programın Toplam Bütçesi: 15.000.000 TL

Proje Başına Mali Destek Tutarı: Asgari Tutar: 250.000 TL    Azami Tutar: 1.500.000 TL

Proje Başına Mali Destek Oranı: Asgari Oran: %25                    Azami Oran: %75

Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden proje başvuruları için son başvuru tarihi 20/03/2022 saat 23:59, projeye ilişkin taahhütnamenin imzalanması/Ajansa iletilmesi için son tarih 25/03/2022 saat 18:00 olarak belirlenmiştir.

Başvuru Rehberi:

Programın detaylı bilgilerinin yer aldığı başvuru rehberine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı Başvuru Rehberi için tıklayınız…

Destekleyici Belge Şablonları için tıklayınız…

2022 Yılı Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı için proje başvurularının hazırlanmasında Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) kullanılacaktırBaşvurular, KAYS başvuru modülünden yapılacak ve KAYS üzerinden üretilen teklif taahhütnamesi e-imza ile imzalanacaktır. Taahhütnamenin e-imza ile imzalanması esas olup, taahhütnamenin e-imza ile imzalanamadığı hallerde, taahhütnamenin başvuru sahibi tarafından ıslak imzalı ve kurum kaşe/mühürlü olarak kargo veya elden teslim yöntemleriyle Başvuru Rehberinde belirtilen adreslere teslim edilmesi ya da e- posta yolu ile proje@bebka.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Başvuru taahhütnamesinin e-imza ile imzalanması veya taahhütnamenin Ajansa iletilmesi ile başvuru tamamlanmış olacaktır.

Bilgilendirme Toplantısı:

2022 Yılı Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı bölgede etkin tanıtımı için programlarla ilgili kurum temsilcilerinin katılacağı çevrimiçi bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Toplantı için tarih ve saat bilgileri daha sonra duyurulacaktır. Bilgilendirme toplantısı için katılım 100 kişiyle sınırlı olup kayıt zorunlu olacaktır. Toplantıya kişi sınırlaması nedeniyle katılım sağlayamayacaklar için Ajansımızın kurumsal Youtube kanalından (https://www.youtube.com/c/TCBEBKA) canlı yayın yapılacaktır.

Proje Yazma Eğitimi:

Proje teklif çağrısı kapsamında, projelerin KAYS üzerinden başvurusunun nasıl yapılacağı, projelerin nasıl hazırlanması gerektiği, proje döngüsü yönetimi ve mantıksal çerçeve yaklaşımı gibi konuların ele alındığı ücretsiz, çevrimiçi proje yazma eğitimi düzenlenecektir. Eğitim için takvim, Ajans internet sitesi üzerinden yayımlanacak olup, yine internet üzerinden eğitime ilişkin katılımcı kaydı oluşturulacaktır.

Detaylı bilgi ve olası güncellemeler için lütfen tıklayınız.

Ayrıca Kontrol Edin

FOSTER İstihdam Taahhütlü KOBİ Destek Programı İkinci Teklif Çağrısı

İlk hibe desteği çağrısı büyük ilgi gören FOSTER Projesi İstihdam Taahhütlü KOBİ Destek Programı kapsamında …

Sohbet başlat
Desteğe mi ihtiyacınız var?
Scan the code
Merhaba ,

Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Steroid Fiyatları 2024