Pazartesi , 29 Nisan 2024

ankaBiGG: 2021-2 Yeşil Büyüme Çağrısı

ankaBiGG

TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı (BİGG) kapsamında gerçekleşen, iklim değişikliği ile mücadeleyi ve Türkiye ekonomisi ve sanayisinin yeşil dönüşümüne katkı sağlamayı hedefleyen ilk tematik ankaBiGG çağrısı “BiGG Yeşil Büyüme Çağrısı” açıldı!

Aşağıda belirtilen Yeşil Büyümeye hizmet eden Öncelikli Ar-Ge ve Yenilik Konularında, ticari değeri doğrulanmış ürün ve hizmetlere dönüştürülecek, yenilik odaklı iş fikirleri, TÜBİTAK tarafından olumlu değerlendirildiği koşuluyla 200.000₺ hibe ile şirketleşme fırsatı yakalayacaktır.

Öncelikli konular;

  • İklim Değişikliği, Çevre ve Biyoçeşitlilik: İklim Değişikliği, Karbon salımı ve Sera Gazı Emisyonlarının Düzenlenmesi Amacına Katkı Sunacak Çalışmalar,
  • Temiz ve Döngüsel Ekonomi,
  • Temiz, Erişilebilir ve Güvenli Enerji Arzı,
  • Yeşil ve Sürdürülebilir Tarım: Tarladan Sofraya Sürdürülebilir Tarım

Kimler başvurabilir;

  • Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora Öğrencileri,
  • Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora Mezunları

**Daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Programı Desteği alanlar veya herhangi bir şirkette ortak olanların başvuruları kabul edilememektedir.

***TÜBİTAK tarafından düzenlenen veya TÜBİTAK’ın paydaşı olduğu yarışmalarda, 1.’lik, 2.’lik veya 3.’lük ödülü almaya hak kazanan girişimci adaylarına 2. aşama panel değerlendirmesi sonrasında panel puanına ek olarak ödül puanı verilecektir.

 

ankaBİGG 2021/2 Yeşil Büyüme başvurularınızı  http://bigg.ankaratto.com/ adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 31 Ekim 2021- 17.00

Ayrıca Kontrol Edin

KOSGEB 2024-2028 yılı Stratejik Planı ile destekleri açıklandı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işletmelere yönelik çeşitli destekler …

Sohbet başlat
Desteğe mi ihtiyacınız var?
Scan the code
Merhaba ,

Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Steroid Fiyatları 2024